US$ 109.50
Jojobaväxten är en städsegrön (ständigt grön) buske/litet träd som blir en till tre meter hög
Dehydroxanthan Gum
BDIH-godkänd som naturkosmetik och med 90 % ekologiska råvaror
Glyceryl Caprylate
Skön och effektiv
Crearome vegetabilisk olja Argan Kallpressad Eko 30 ml Bästsäljare Jojobaväxten är en städsegrön (ständigtVegetabilisk arganolja anvnds traditionellt i Marocko som solskyddsmedel samt hr och ansiktsolja vid eksem och andra utslag. Arganolja r en halvfet olja med ett hgt innehll av E vitamin, karotin, triterpener och fytosteroler. Den gr huden mjuk och smidig. Den r knd som en fantastisk hrolja! Arganoljan skyddar, vrdar och strker hret. Kan anvndas som hrinpackning eller bara masseras in i hrbottnen och dras ut i lngderna fre hrtvtt. Vid inpackning, lt
US$ 109.50
US$ 385.50
US$ 314.00
US$ 367.00
US$ 38.00